PORTFOLIO

 

Building Automation Products Norway portfolio

 

Building Automation Products Norway tilbyr produkter fra Basalte, Audio Excellence, Amina, Eelectron, Nexus21, AudioControl, Garvan, TDG Audio, Videotree, Trivum, AVProedge, Enertex, Iroom, Axium og iEast.

Basalte teknologien er enkel, intuitivt og elegant, ikke bare  i form, men også  i funksjon, som gir økt komforten i det moderne hjem.
Eelectron produserer produkter og KNX løsninger for boliger, næringsbygg og hoteller. Produktserien Synchronicity er installert i mer enn 23.000 hotellrom på verdensbasis, og er blandt de mest erfarene innen KNX løsninger for hotellbransjen.
Garvans innfelte høyttaler serie skiller seg ut fra andre in wall og in-ceiling produkter på markedet ved at de er helt innfelte og flukter med tak eller veggflaten, samt at en kan velge mellom flere forskjellige typer deksel.
Trivum er en tysk produsent av KNX kompatible multiromsløsninger. REG serien fra Trivum er en favoritt i elektro bransjen pga. deres skinnemonterte produkter som plasseres i sikringsskapet, og gir en ryddig og oversiktlig installasjon.
Irom er den intelligente dockingen og ladestasjon for iPad med integrert tastatur.
Garvans innfelte høyttaler serie skiller seg ut fra andre in wall og in-ceiling produkter på markedet ved at de er helt innfelte og flukter med tak eller veggflaten, samt at en kan velge mellom flere forskjellige typer deksel.
Nexus21 er verdens ledende produsent av løftesystemer for Tv’er og skjulte oppbevaringsløsninger. Den omfattende Nexus 21 produktlinjen inkluderer pop-up TV-heiser, slippe ned TV-heiser, heiser, heisemøbler og tilbehør.
TDG Audio høyttalere tak høyttalere og utendørs høyttalere benytter setereo Tweeter Technology, og dual voice coil tweeter, som sikrer bedre akustisk levering og lav forvrengning og gir en mer musikalsk opplevelse.
Med oppfinnelsen av VPT (Vibrational Panel Technology) har Amina erstatte keglen med et flatt panel. I stedet for å bevege seg frem og tilbake synlig som en typisk kjegledesign, bruker et VPT-panel små vibrasjoner for å generere lyd som kan høres.
Audiocontroll forsterker til stereo er apparatet du kobler til musikkstreamer, CD, platespiller m.m. og får styrke (watt) til å drive høyttalere. Noen modeller har Bluetooth, wi-fi streaming og multirom, og du kan også velge separat forforsterker og effekt
Videotree’s Lifestyle Bathroom TVs tilbyr allsidige underholdningsløsninger i et bredt spekter av miljøer. Helt vanntett og støvtett. Videotree Lifestyle TV er ideelt for bad, spa, bassenger og treningsområder.
 AVProEdge, produsent av audio / video distribusjonsløsninger av militær klasse.
Enertex er en Tysk elektronikk produsent med en liten serie med innovative KNX produkter. Enertex har en spenningsforsyning på hele 960mA som kan sende all relevant informasjon over KNX bus’en med display og egen “USB garasje” for lagring av prosjektfilen.
Axium er produsent av OEM komponenter for flere store og velkjente multirom merker. Axium leverer  “hi fidelity” multirom audio system, med fokus på høykvalitets lyd – i fra 4-96 soner.
Wireless Multi-Room Sound Streamer