NETTVERK

 

Nettverket har blitt en stadig viktigere og større del av livene våre enten vi er på jobb eller hjemme, og det danner i dag selve "ryggraden" i en moderne elektro installasjon. Med intelligente styringsystemer, AV-utstyr, smarte Tv'er, nettbrett, pc'er, smarttelefoner, IP kameraer osv. er vi avhengige av et stabilt og pålitelig nettverk.

Med begreper som IoT (Internett of Things) på full fart inn våre hverdager, er det ingen ting som tyder på at vi kommer til og bli mindre avhengige av gode nettverksløsninger i fremtiden.

Derfor har vi i BAPN sørget for og kunne tilby noen av markedets beste nettverksprodukter til våre kunder, og våre kunders kunder.  

Pakedge har gjennom 10 år produsert bransjeledende nettverksprodukter designet spesielt for AV markedet. Dette innebærer blandt annet meget driftsikre routere og switcher med mulighet for portene plassert på baksiden for et et stilrent design, høy hastighet, lettfattelig grafisk oppsett, mulighet for soneinndeling og prioritering av trafikken samt høyeffekts trådløse aksesspunkt for både innendørs og utendørs montasje mm.

Pakedge's revolusjonerende skytjeneste BakPak åpner for fjerntilgang til alle deltagere på nettverket ned til 3.parts produkter. Dette gir våre forhandlere mulighet til og overvåke, feilsøke og konfigurere sine kunders nettverk uten å forlate kontoret.

Om din bedrift ønsker og levere noe som gir dere minst mulig hodebry og flest mulig fornøyde kunder, bruk Pakedge.