KNX

KNX er den internasjonale standarden innen bygningsautomasjon for smart hus. KNX er meget driftsikkert og funger like bra i en privat bolig som i et stort næringsbygg. BAPN har KNX produkter fra Eelectron, Basalte og Enertexbayern

Basalte er et av KNX bransjens mest eksklusive og ettertraktede merker. Basalte har gjort stor stor internasjonal suksess med sine håndlagde touch brytere og intelligente termostater for KNX smarthus.

 

Basalte KNX for smart bolig har produkter som lar deg styre lys, temperatur, musikk etc fra et KNX panel.

Basalte KNX for smarthus har et fantastisk design.

Basalte KNX bryter deseo fer forgé

Eelectron produserer produkter og KNX løsninger for boliger, næringsbygg og hoteller. Produktserien Synchronicity er installert i mer enn 23.000 hotellrom på verdensbasis, og er blandt de mest erfarene innen KNX løsninger for hotellbransjen.

 

Eelectron er vår hovedleverandør av KNX produkter til smart hjem. Det Italienske selskapet har over 20 års erfaring med utvikling og produksjon av KNX produkter til det globale markedet, og kan i dag vise til dokumenterte referanseprosjekter i hele 72 land!

Electron 3025 Touch panel for KNX for smart hus

Enertex er en Tysk elektronikk produsent med en liten serie med innovative KNX produkter. Enertex har blant annet en spennings-forsyning på hele 960mA som kan sende all relevant informasjon over KNX bus'en med display og egen "USB garasje" for lagring av prosjektfilen.

 

Enertex har designbryter, usynlige bryter, verdens første talestyrte KNX romkontroller, og en flott visualiserings løsning.

Enertexbayern Powersupply 960 fra BAPN