FORSTERKERE

Forsterkerene BAPN leverer har fantastisk lyd, som er vakker nok til å gjøre stuen din om til en konsertsal og hjemmekino-rommet som et Hollywood-studio. Velg forsterkere  i alle prisklasser fra AudioControl og Garvan.

Audiocontrol forsterkere fungerer som en perfekt løsning for å oppgradere ytelsen til TV-oppsett, digitale lyd- systemer som SONOS, HEOS og andre, spilloppsett og forbedrer måten alle høyttalere jobber på i bolig- og pro-lyd markedet.

AudioControl forsterkere fungerer som en perfekt løsning for å oppgradere ytelsen til TV-oppsett, digitale lyd- systemer som SONOS, HEOS og andre, spilloppsett og forbedrer måten alle høyttalere jobber på i bolig- og pro-lyd markedet.

 

Audiocontrols omhyggelige oppmerksomhet på detaljer og pro-lyd arv, snakker for seg selv, i de dusinvis av anerkjennelser produktene deres har mottatt.

 

Høyttalere fra Amina vil gi deg den perfekte kombinasjonen av design, estetikk og Hi-End lyd. Amina er verdens ledende  produsent av usynlige høyttalere.

Garvan forsterkere gir lyd og musikk en ny form, og kombinerer akustisk teknologi med smakfull design, og skaper en perfekt balanse mellom form og forestillinger. Garvan forsterkerene er produsert i Italia og er omhyggelig bygget, testet og har 3 års garanti.

 

Garvan tilbyr to modeller: AT440 2/1 kanaler, stereo / mono forsterker og AW440 2/1 kanaler, designet spesielt for subwoofere.